Екстрактор Сокслета кламп 1,5 для спиртової колони для насичення дистиляту ароматом
2 600 ₴
- В наявності
- +380 (50) 132-11-54
Екстрактор Сокслета кламп 1,5
Є шанувальники джин кошиків, а є екстрактора сокслета! І вони завжди сперечаються – а що ж краще! І кожен нахвалює те, що в нього є! Давайте розумітися!
Неспішна робота - творчість для душі!
Джин кошик - це аксесуар, що використовується в дистиляції для насичення дистиляту ароматом засипу (трав, фруктів, ягід, прянощів) у кошику методом парової інфузії. Гарячі пари 78 ºС які проходять через ароматичний шар, "забирають із собою" частина ефірних масел, завдяки чому відбувається насичення дистиляту, та відбір у приймальну ємність. Основна частина ефірів потрапляє у відстійник, бункер (стосується кошиків Kors Elit і Kors Visual Moonchine). Дистилят має приємний, не нав'язливий аромат.
Масове виробництво або коли гість вже на порозі!
Екстрактор Сокслета - це лабораторний та промисловий прилад для вилучення малорозчинних речовин із твердої основи (сушених ягід, трав, горіхів, фруктів, коренів, кісточок тощо) методом розм'якшення, розчинення та абсорбції із засипу аромату в кошику всередині екстрактора. Це концентрований напій, ароматний, міцний, гіркий. Для розчинника використовують етил міцності не менше 70°. Процес проходить за меншої температури, засип не вариться, а аромат простими словами вимивається з вихідної сировини. Отримуємо концентрат, яким ароматизуємо будь-що, хоч магазинну (це слово тут не до речі, але суть хочеться передати). Кому достатньо краплі, а хто забажає 1 до 1. А можна концентрувати помірно і вживати без розведення. Але все індивідуально і залежить від використовуваної сировини. Наприклад, концентрату бадьяна вистачить краплі на літр.
Висновок - 2 різних способи ароматизації, 2 різних смаку при однаковій сировині, 2 абсолютно різних ціни вироби. Вирішувати вам! Але кожна система по-своєму хороша.Принцип роботи екстрактора Сокслета
На кубі закріплений екстрактор. По лівій трубці піднімається етиловий пар. Над екстрактором встановлений охолоджувач. Пара конденсується і стікає через кошик із засипом у нижню склянку екстрактора. Склянка наповнюється рідина. У склянки є повідомлення із правою трубкою. Вона також наповнюється рідиною. Як тільки рідина доходить до рівня 2-ї правої трубки через перелив в 180, відбувається злив рідини зі склянки в куб. Перша порція ароматного дистиляту змішалася у кубі з основною рідиною. Процес продовжуємо далі - 2-й 3-й, 4-й перелив. Вихідна рідина стає все більш концентрованою. Таким чином ми отримуємо не ароматний дистилят, а максимальне екстрагування та концентрований екстракт.
Екстрактор складається з 4-х частин. Одна з них - це діоптр, який Ви можете використовувати окремо.
Виріб виготовлений з харчової нержавіючої сталі марки AISI 304.
Комплектація:
1. Верх і низ екстрактора
2. Хомут 1,5" - 2шт
3. Силіконова прокладка 1,5" - 2шт
4. Діоптр 1,5"
5. Сталева склянка для ароматизації 1,5"
6. Шланги силіконові: 10 см – 10х1.5 мм, 20 см – 6х1.5 мм
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Стан | Новий |
- Ціна: 2 600 ₴